HUNTER Hundhalsband

Hos oss kan du hitta följande HUNTER serier:

Aalborg

Mjukt softläder av hög kvalitet som är skön att hålla i och mjuk mot hundens hals. Lädret skapar ett bra grepp och genom mild färgning bevaras lädrets naturliga karaktär. 

Arizona  

En mycket robust hundhalsband av högsta kvalitet. Tätt med nitar i olika blanka metallfärger. Lädret färgas, oljas i en speciell process så att skinnet blir elastisk och slitstarkt. Mjukt men robust softläder.

Canadian Elk 

En lyxig serie tillverkad av riktigt mjukt älgskinn i mycket hög kvalitet. Det naturliga älglädret är mycket noggrant utvalt och varje produkt är unik.


Cannes 

Snygga hundhalsband och koppel tillverkade för hand av det finaste kalvlädret från Alperna. Finns i många färger.

Capri 

Halsband och koppel av mjukt nappaläder. Nappaläder skapar ett bra grepp och genom mild färgning bevaras lädrets naturliga karaktär. Lädret är handbearbetat i Tyskland.

Capri Mini 

Halsband och koppel av mjukt nappaläder för mindre och mellanstora hundar. Nappaläder skapar ett bra grepp och genom mild färgning bevaras lädrets naturliga karaktär. Lädret är handbearbetat i Tyskland.

Cody 

Ett sortiment tillverkat av bisonläder som förutom ett rustikt och naturligt utseende dessutom är mjukt och smidigt. Lädret härstammar från hållbara bisonfarmar i Nordamerika, vilket garanterar att djuren är uppfödda under kontrollerade förhållanden och att råvarorna är av bästa kvalitet. Allt bisonläder har ett unikt mönster vilket innebär att inga två produkter är helt desamma. Produkterna är handtillverkade i HUNTERs fabrik i Tyskland.

Cody Petit 

Ett sortiment tillverkat av bisonläder som förutom ett rustikt och naturligt utseende dessutom är mjukt och smidigt. Lädret härstammar från hållbara bisonfarmar i Nordamerika, vilket garanterar att djuren är uppfödda under kontrollerade förhållanden och att råvarorna är av bästa kvalitet. Allt bisonläder har ett unikt mönster vilket innebär att inga två produkter är helt desamma. Produkterna är handtillverkade i HUNTERs fabrik i Tyskland.


Diamond Petit 

En serie för de minsta hundarna. Halsband dekorerat med äkta Swarovskikristaller i mjukt nappaläder.

Divo 

Mjukt fodrade halsband i nylon och polyester. Extra bredda halsband med inbyggd dragavlastning. Försett med reflekterande 3M™ Scotchlite-material för att hunden ska vara synlig även i dåliga ljusförhållanden.

Elk Round & Soft

Lyxiga rundsydda halsband tillverkade av riktigt mjukt älgskinn i mycket hög kvalitet. Halsbanden har ett starkt nylonrep på insidan.
Det naturliga älglädret är mycket noggrant utvalt och varje produkt är unik.

Freestyle 

Slitstark nylon. Välarbetade stryp/halvstryprund med ställbar strypeffekt. Halsbanden och koppeln har läderdetaljer och flyttbar stopp.

Hilo 

Reflekterande halsband, sele och koppel i polyester och mesh-material, som är tåligt och lätt att rengöra.

Hunting 

Snygga halsband i mjukt nubuckläder som är lätta att rengöra.

Larvik

Högkvalitativt och halkfritt oxläder. Lädret har färgats, garvats och oljats så att resultatet är en särskilt tålig och slitstark produkt. För att öka hundens komfort är halsbanden fodrade med ett mjukt nappaläder.
Serien finns antingen som CLASSIC eller med diamantskurna pyramidnitar av metall ("STYLE").
Det finns även en modell specialanpassad för vinthundar.

List

Starka hundhalsband i rep och läder med spänne i mässing.

HUNTER List

Magic Star (ekologiskt)

Halsband i ekologiskt läder fodrat med mjuk oxnappa för ökad bekvämlighet för hunden. Ekologiskt läder är garvat med växter, vilket är ett miljövänligare alternativ till traditionell behandling. En speciell efterbehandling gör lädret smidigt. Med dekorativa silverstjärnor.


Maui 

En serie i mjukt fodrat polyester och mesh-material, som är tåligt och lätt att rengöra.


Neopren 

Mjuk nylon, fodrat med neopren för bästa komfort.

Petit Tiny 

En serie till de allra minsta. Tillverkad i supermjuk oxnappa som är skön att hålla i och mjuk mot hundens hals.


Porto (ekologiskt) 

Halsband i ekologiskt läder. Lädret har garvats med olivblad som är biprodukt från olivindustrin, vilket är både miljövänligt och förnybart.

Rambo 

Tufft halsband i mjukt läder dekorerat med nitar. Lädret är garvat, färgat och oljat för att bli starkt och tåligt samtidigt som det är mjukt och smidigt. Fodrat med nappaläder för extra vaddering.


Reflex 

Reflekterande hundhalsband och koppel som skyddar dig och din hund i mörkret.

Rocky Petit

En serie till de allra minsta. Halsband i mjukt nappaläder dekorerat med små fyrkantsnitar.


Rom 

Snygga hundhalsband i mjukt läder med runda nitar i metall.


Sansibar/Sansibar Rantum 

Mjukt handflätat oxläder med spänne i mässing, avrundade kanter och inga sömmar gör halsbandet bekvämt att bära.

Sansibar Rantum halsband i dubbelt rep med spänne i mässing. Designen är maritimt inspirerad och halsbandet har delar med kontrasterande färg. På båda sidor har halsbandet ett märke i äkta läder, dekorerat med två korsade svärd.

Softie 

Softie serien är kännetecknad av naturlig elegance. De smarta halsbanden och koppel i konstläder med nubuckyta och baksida i nappa. De utmärker sig med att vara robusta och lätta att rengöra. Några av de mjukaste produkter i sortimentet.


Solid Education 

Handflätade dressyrhalsband i oxläder med inflätad stoppring. Mjukt läder, avrundade kanter och få sömmar.
Det perfekta halsbandet för dressyr och till vardags. 


Swiss (ekologiskt)

Halsband i ekologiskt läder fodrat med mjuk oxnappa för ökad bekvämlighet för hunden. Ekologiskt läder är garvat med växter, vilket är ett miljövänligare alternativ till traditionell behandling. En speciell efterbehandling gör lädret smidigt.


Tara 

HUNTER Tara-serien är tillverkat av juchtenläder, som har garvats med milda och plantbaserade ingredienser. Resultatet är ett läder som är smuts- och vattenresistent, smidigt och dessutom väldigt robust och hållbart. Metoden sägs ursprungligen ha skapats för att kunna tillverka särskilt tåliga läderkängor för bland annat den ryska militären, som behövde hålla fötterna torra i kalla och blöta områden. Metoden har nu återskapats och moderniserats av HUNTER för att skapa Tara.

Produkterna i serien har kontrastsömmar och en avtagbar nyckelring som även den är i juchtenläder. Resultatet är koppel och halsband med ett rustikt utseende och hög kvalitet.

Triluxe 

Halsband i konstläder med nubuckkänsla, dekorerat med tre rader av strass. Insidan är fodrat med kontrasterande svart konstläder. Halsbandet är bredare än normalt, väldigt mjukt och enkelt att rengöra.


Tripoli 

HUNTER Tripoli är färgglada halsband med ett tunt insytt band som reflekterar ljus i regnbågens färger. Halsbanden är av vattentät nylon och passar bra för valpar och unga hundar.

Vega 

En serie i mjukt konstläder. Vega halsband och koppel kan torkas och är vattenavstötande samt värme- och köldtåliga.

Vinthund 

Två serier Rom och Super Soft är specialutvecklade för vinthundar. 

Är du intresserad av en HUNTER artikel som inte finns med i vårt sortiment? Inga problem - kontakta oss via info@pompes.se så löser vi det.


Samtliga HUNTER halsband: