HUNTER Hundhalsband

Hos oss kan du hitta följande HUNTER halsband och koppel:

BISONCody


Cody Petit

Halsband och koppel tillverkat av bisonläder som förutom ett rustikt och naturligt utseende dessutom är mjukt och smidigt. Lädret härstammar från hållbara bisonfarmar i Nordamerika, vilket garanterar att djuren är uppfödda under kontrollerade förhållanden och att råvarorna är av bästa kvalitet. Allt bisonläder har ett unikt mönster. Produkterna är handtillverkade i HUNTERs fabrik i Tyskland.
ÄLG


Det naturliga älglädret är mycket noggrant utvalt och varje produkt är unik.
Diamond Elk Petit
Canadian Elk Petit
Round & Soft Elk Petit      

Lyxigt halsband tillverkad av riktigt mjukt älgskinn i mycket hög kvalitet med extra liten D-ring och spänne.
Riktigt mjukt älgskinn i mycket hög kvalitet. Sytt i två lager läder med invikta kanter och bruna sömmar.
Lyxiga rundsydda halsband, selar och koppel tillverkade av riktigt mjukt älgskinn i mycket hög kvalitet. Produktarna har ett starkt nylonrep på insidan.
Elk Round & Soft
Canadian Elk
Lyxiga rundsydda halsband, selar och koppel tillverkade av riktigt mjukt älgskinn i mycket hög kvalitet. Produktarna har ett starkt nylonrep på insidan.
Riktigt mjukt älgskinn i mycket hög kvalitet. Sytt i två lager läder med invikta kanter och bruna sömmar.


LÄDERSwiss (ekologisk) 
Magic Star (ekologisk)
Porto (ekologisk)
Arizona
Halsband i ekologiskt läder fodrat med mjuk oxnappa för ökad bekvämlighet för hunden. Ekologiskt läder är garvat med växter, vilket är ett miljövänligare alternativ till traditionell behandling. En speciell efterbehandling gör lädret smidigt. Med dekorativa kryss.
Halsband i ekologiskt läder fodrat med mjuk oxnappa för ökad bekvämlighet för hunden. Ekologiskt läder är garvat med växter, vilket är ett miljövänligare alternativ till traditionell behandling. En speciell efterbehandling gör lädret smidigt. Med dekorativa silverstjärnor.
Halsband i ekologiskt läder. Lädret har garvats med olivblad som är biprodukt från olivindustrin, vilket är både miljövänligt och förnybart.

En mycket robust hundhalsband av högsta kvalitet. Tätt med nitar i olika blanka metallfärger. Lädret färgas, oljas i en speciell process så att skinnet blir elastisk och slitstarkt. Mjukt men robust softläder.
Hunting

Snygga halsband, selar och koppel i mjukt nubuckläder som är lätt att rengöra.
Cannes

Snygga hundhalsband och koppel tillverkade för hand av det finaste kalvlädret från Alperna.
Hilo Läder


"Easy Step-In" sele i mjukt nappaläder vadderad med mjukt, andningsbart meshmaterial för extra komfort.
Round & Soft      Halsband i extra mjukt nappaläder. Det mjuka kolädret och den rundade formen gör halsbandet extremt varsamt mot hundens päls. Ett nylonrep gör halsbandet starkt.
Larvik


Högkvalitativt och halkfritt oxläder. Lädret har färgats, garvats och oljats så att resultatet är en särskilt tålig och slitstark produkt. För att öka hundens komfort är halsbanden fodrade med ett mjukt nappaläder.
Rambo 
Rom 
Halsband i mjukt läder dekorerat med nitar. Lädret är garvat, färgat och oljat för att bli starkt och tåligt samtidigt som det är mjukt och smidigt. Fodrat med nappaläder för extra vaddering.
Hundhalsband i mjukt läder med runda nitar i metall.

Solid Education Handflätade dressyrhalsband i oxläder med inflätad stoppring. Mjukt läder, avrundade kanter och få sömmar.
Det perfekta halsbandet för dressyr och till vardags.
Sansibar 

Mjukt handflätat oxläder med spänne i mässing, avrundade kanter och inga sömmar gör halsbandet bekvämt att bära.
AalborgMjukt softläder av hög kvalitet som är skön att hålla i och mjuk mot hundens hals. Lädret skapar ett bra grepp och genom mild färgning bevaras lädrets naturliga karaktär.
LÄDER PETITHalsband och koppel för de allra minsta hundarna.
Diamond Petit
Halsband i mjukt nappaläder dekorerat med äkta Swarovskikristaller.
NYLONDivoExtra bredda och mjukt fodrade halsband i nylon och polyester med inbyggd dragavlastning. Försett med reflekterande 3M™ Scotchlite-material för att synas även i dåliga ljusförhållanden
Hilo


Reflekterande halsband, sele och koppel i polyester och mesh-material, som är tåligt och lätt att rengöra.
Maui


En serie i mjukt fodrat polyester och mesh-material, som är tåligt och lätt att rengöra.Neopren


Mjuk nylon, fodrat med neopren för bästa komfort.VarioTripoli


Färgglada halsband och koppel med ett tunt insytt band som reflekterar ljus i regnbågens färger. Halsbanden är av vattentät nylon och passar bra för valpar och unga hundar.
KONSTLÄDERSoftie
Halsband och koppel i mjukt konstläder med nubuckyta och baksida i nappa. Robusta och lätta att rengöra.
Triluxe

Halsband i konstläder med nubuckkänsla, dekorerat med tre rader av strass. Insidan är fodrat med kontrasterande svart konstläder. Halsbandet är bredare än normalt, väldigt mjukt och enkelt att rengöra.
KONSTLÄDER PETITModern Art PetitBekväma halsband i mjukt konstläder som är enkla att rengöra, väderresistenta och särskilt tåliga mot slitage.
REPListHUNTER List


Starka hundhalsband och koppel i rep och läder med spänne i mässing.
Freestyle


Slitstark nylon. Välarbetade stryp/halvstryprund med ställbar strypeffekt. Halsband och koppel har läderdetaljer och flyttbar stopp.
Sansibar Rantum


Halsband i dubbelt rep med spänne i mässing. Designen är maritimt inspirerad och halsbandet har delar med kontrasterande färg. På båda sidor har halsbandet ett märke i äkta läder.
VINTHUNDSuper Soft

Högkvalitativt och halkfritt oxläder. Lädret har färgats, garvats och oljats så att resultatet är en särskilt tålig och slitstark produkt. För att öka hundens komfort är halsbanden fodrade med ett mjukt nappaläder.


Är du intresserad av en HUNTER artikel som inte finns med i vårt sortiment? Inga problem - kontakta oss via [email protected] så löser vi det.


Samtliga HUNTER halsband: